Ootmarsumsestraat 59

Telefoon: 0546-538081

Email: mail@deksels.foodnu.nl


VOOR AL UW VRAGEN
(RESERVEREN ALLEEN TELEFONISCH MOGELIJK)
LIKE ONZE FB-PAGINA EN BLIJF OP DE HOOGTE :-)

BESTELLEN BIJ DEKSELS IN ALMELO

Sinds 1996 is in Almelo Broodjeszaak Deksels gevestigd. In een gezellige, huiselijke sfeer wordt iedereen hier op haar of zijn wenken bediend. Er wordt met eerlijke en verse producten gewerkt om de jarenlange constante kwaliteit te kunnen waarborgen.

DEKSELS EEN BEKENDE IN ALMELO

Broodjeszaak Deksels is een gezellige broodjeszaak in het centrum van Almelo. U kunt hier terecht voor een kopje koffie na het winkelen, een heerlijke lunch of een warme maaltijd. De producten zijn vers en de broodjes worden vers afgebakken, want kwaliteit staat hoog in het vaandel. Al sinds 1996 zorgt Deksels voor deze hoge, constante kwaliteit voor haar gasten.

Deksels weet als geen ander dat iedereen het tegenwoordig druk heeft. Daarom bezorgt Deksels in Almelo en omgeving ook lunches en warme maaltijden, thuis of op de werkplek!

En hebt u iets te vieren, dan is Deksels de perfecte partner voor u. Van hapjes tot volledig verzorgde buffetten, Deksels regelt het voor u!

Deksels nodigt u van harte uit eens een kijkje te komen kijken in de broodjeszaak om zelf de Dekselse kwaliteit te ervaren!

Wilt u meer informatie, neemt u dan even contact op met:

Broodjeszaak Deksels
Ootmarsumsestraat 59
7607 AV Almelo
Telefoon: 0546-538081
Fax: 0546-454579